Работа

ВАЖНО!!! ВАЖНО!!! ВАЖНО!!! ВАЖНО!!!
Квалификационни курсове за придобиване на професия!!!
Здравейте приятели!!!
През новата година ще стартираме няколко квалификационни курса, за да могат хората с увреждания и лицата желаещи да придобият нови умения, за да имат възможност  да се трудят да придобият възможност и квалификация да са конкуронтоспособни на пазара на труда. Единственото което ви е нужно за да посещавате курсовете е сносен компютър , желание да се учите  и да отделите време за да се учите…
Ще ви предложим курс по английски, курс за писане на статии за интернет, кулинарен курс и вероятно курс по изграждане на сайтове.За лицата с увреждания цената на курса ще е символична, а на желаещите здрави желаещи да се запишат в квалификационните цената няма да е недостъпна! Обучението ще е в онлайн среда! 
Завършилите курс ще получат сертификат, който да удостоверява придобитото умение…
Предварително записване:

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
   
   
  Ето един чудесен пример как се създава работа и за най- ощетените от нас.  Гледайте видеото!!!
   

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  В бюрото по труда предлагат постоянно работа,отделно има много сайтове , в които има много публикувани свободни работни места.В този сайт ще опитаме да помогнем на най- онеправданите от обществото. –––––––––––––––––––––––––––––––––––––- 

  За всички лица до 35 годишна възраст бюрата по труда, по местоживеене, осигуряват работа за 6 месеца, като заплаща минимална работна заплата на работодателите. Друг въпрос е дали въпросният работодател ще даде над платената му сума от бюрото по труда, както и дали ще остави въпросния работник на постоянен договор след изтичане на шестте месеца.

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  За лица над 55 години  бюрата по труда имат специализирани програми за заетост, които могат да траят една или повече години, с оглед наближаването на пенсионна възраст на лицата и натрупване на стаж и осигуряване. Много хора извън големите градове и в подходяща възраст и работоспособност работят по тези програми.

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  За лица с увреждания в бюрата по труда има двугодишна програма, която осигурява на работодателя минимален размер на възнаграждение, вече ако желае, може да добави от себе си.